3FM nieuws

Live webchat met Noel Gallagher

  1. Nieuwschevron right
  2. Live webchat met Noel Gallagher

Noel houdt maandagavond 22 augustus een live webgesprek met zijn fans over zijn nieuwe band en meer. Dat 'meer' zou wel eens de recente rechtszaak kunnen zijn.

Op de website van de voormalige Oasis-man staat dat zijn fans met deze webcast de kans krijgen om hem vragen te stellen over “Noel Gallagher's High Flying Birds, his forthcoming album and live dates, or anything else they've always wanted to ask.” Zijn fans willen vast veel weten over zijn muziek, maar grote kans dat er ook veel vragen komen over de rechtszaak die zijn broer Liam tegen hem heeft aangespannen.

Rechtszaak Liam versus Noel

Het lijkt wel een spelletje welles-niettes bij Noel en Liam. Dit keer gaat het over een afgelaste Oasis-show op het V festival in 2009. De officiële statement was dat zanger Liam een keelontsteking had, maar recentelijk vertelde Noel een ander verhaal aan de pers tijdens de persconferentie over zijn nieuwe band. Hij beweert dat Liam gewoon een kater had.

Liams reactie: “That is a lie and I want Oasis fans and others who were at V to know the truth." Daarom klaagt hij zijn broer nu aan. Inmiddels zouden er wel weer, voor Liam, minder gunstige foto’s opgedoken zijn. The Sun beweert beelden te hebben van de avond voor het optreden waar een feestende Liam op staat. To be continued dus...

Webcast #AskNoel

De webcast is te volgen via Noels facebook (je moet hem wel eerst 'liken' om het te kunnen zien) en de vragen kun je daar stellen, of via twitter met de hashtag #AskNoel. Noel zit er vanaf 20:00 uur (Nederlandse tijd) klaar voor.

Ster advertentie
Ster advertentie