3FM nieuws

Mar is alweer bezig met de volgende

  1. Nieuwschevron right
  2. Mar is alweer bezig met de volgende

Het was heerlijk wakker worden met de "alternative R&B" van Mar.

Mar begon als helft van het Amsterdamse duo Full Crate x Mar. Samen met Full Crate maakt hij dancepop. Sinds kort is Mar solo gegaan, want hij wilde gewoon "even een soloplaat maken." En stap voor stap gaat dat helemaal de goede kant op. Op woensdag 25 november komt zijn eerste solo EP When We Meet uit. De toekomst is nog niet gepland. Ondanks dat Mar graag wil optreden en eventueel touren, zal hij snel wéér de studio in duiken om zijn tweede EP op te nemen.

Het boeit Mar niet zo

Naja, natuurlijk boeit het hem wel, maar zijn nieuwe single heet 'I Could Care Less'. De videoclip van dit nummer werd maandag- op dinsdagnacht gereleased op Noisey (de Engelse én Amerikaanse). De track is geïnspireerd op de grote hit 'Uptown Funk' van Mark Ronson. 'I Could Care Less' speelde hij natuurlijk bij Giel:

Het gastenboek

Muziek zat er bij Mar vroeg in.

"Ingepeperd vanuit huis. Mijn vader was muzikant. Alles en overal was altijd muziek. Eigenlijk was er geen andere keuze. Ik zou wel willen samenwerken met Jeff Buckley. Ik zou veel van hem kunnen leren en hij is één van mijn favo gitaristen ever. Voor nu is een uitverkocht Paradiso één van mijn dromen."

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie