3FM nieuws

Job Cohen (PvdA) woensdag bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Job Cohen (PvdA) woensdag bij Giel
Op 9 juni moet je weten op wie je gaat stemmen. Tijd voor Serious Politics op 3FM. Heb jij vragen voor Job Cohen?

Het kán je niet ontgaan zijn dat 9 juni de Tweede Kamerverkiezingen zijn. Zelfs niet als je onder een steen woont. Het gonst: in elk blad dat je openslaat en in elk TV programma word je om je oren geslagen met politiek. Zelfs bij het koffiezetapparaat op je werk geen roddels meer over de promiscue secretaresse, of de stinkende adem van je baas. Nee: it's all about de verkiezingen. En nu dus ook op 3FM! Logisch natuurlijk, want verkiezingen zijn belangrijk.

Lijsttrekkers bij 3FM

3FM heeft alle lijsttrekkers van politieke partijen uitgenodigd die in de peilingen op minimaal één zetel staan. Bijna iedereen heeft toegezegd. Alleen van Geert Wilders van de PVV hebben we nog geen reactie op onze uitnodiging gekregen. Jammer, want we willen iedereen aan het woord laten natuurlijk.

Job Cohen bij Giel

Dat was een verdomd gezellige woensdagochtend met Job Cohen. Ellen ten Damme speelde een liedje voor de leider van de PvdA, Cohen had het over zijn concurrenten, spreekt een aardig woordje Engels en is toch wel héél benieuwd naar de uitslag. Luister wat highlights terug.

Cohen begint zijn dag bij Giel in de studio

15 vragen aan Job Cohen

Job Cohen in het Engels

Nóg meer vragen aan Job Cohen

Ellen ten Damme doet een liedje voor Job Cohen

De verkiezingsdag van Cohen

Ster advertentie
Ster advertentie