3FM nieuws

Triggerfinger maakt een eigen clip bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Triggerfinger maakt een eigen clip bij Giel

Donderdag 11 juni begon rockend, met Triggerfinger op De Speelplaats! Giel gaf ze een paar camera's en liet ze een eigen clip maken. We zijn benieuwd!

(Foto: Ben Houdijk)

Grote kans dat je bij het horen van Triggerfinger en Giel denkt aan 'I Follow Rivers', de cover die Triggerfinger maakte van het Lykki Li-nummer. Die cover werd zo'n groot succes dat 'ie de gouden status behaalde in Nederland én België. En dat terwijl het niet de rock 'n roll-muziek was die Triggerfinger eigenlijk maakt.

Live @ Giel

De cover 'I Follow Rivers' is alweer een tijdje geleden. Maar dat betekent niet dat de band heeft stilgezeten. Integendeel: Triggerfinger kwam in april met de nieuwe track 'Big Hole'. Zo'n heerlijk nummer met ouderwets ronkende gitaren. De mannen vertelden over de track en speelden 'm live bij Giel op De Speelplaats.

Eigen clip

De clip van 'Big Hole' is door de mannen van Triggerfinger zelf gefilmd en in elkaar gezet. Volgens Giel konden ze dat makkelijk nog een keer, dus hing hij de bandleden een camera om hun nek en liet ze filmen. Het eindresultaat? Hopen we snel voor je te hebben!

Triggerfinger - 'Big Hole'

Triggerfinger covert 'Ain't Nobody'

Na de legendarische kopjes van Lykke Li stond Giel te springen om een nieuwe cover. Dit keer koos de band voor 'Ain't Nobody' van Felix Jaehn.

Triggerfinger - 'And There She Was Lying In Wait'

Ster advertentie
Ster advertentie