3FM nieuws

'Find Me' van Sigma en Birdy is de 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Find Me' van Sigma en Birdy is de 3FM Megahit

Niet alleen de clip bij dit nummer is cool, ook het nummer zelf is een knaller. Daarom is 'Find Me' deze week de 3FM Megahit.

heftige emoties

Birdy en drum-'n-bass is misschien wel de beste combinatie ooit. Ze is bekend geworden door haar cover van 'Skinny Love' van Bon Iver, waarop ze liet horen hoeveel gevoel ze in een nummer kan leggen. Bij drum-'n-bass denk je niet snel aan heftige emoties, maar daar komt Birdy dus van pas.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De groove van Sigma

Birdy heeft zelf de tekst geschreven en misschien klinkt het daardoor zo oprecht. Het is niet zomaar een zangeres die bovenop de track zingt, maar muzikaal gezien is het ook helemaal Birdy, maar dan twee keer zo dik. Zo begint ze gewoon met een pianootje, maar bouwt dat op naar de groove die Sigma zo goed kan brengen, net zoals hun eerste hit 'Nobody to Love'.

Millie Bobby Brown

In de clip krijgt Millie Bobby Brown van Stranger Things de hoofdrol. Een goede keuze, want zij weet precies te verbeelden wat Birdy zingt en overbrengt. Millie zelf vond het opnemen van de clip heel cool. Ze zegt ze tegen Rolling Stone:

"I was so excited when Birdy asked me to appear in her music video for her new single with Sigma. I have been a fan of hers for forever, and immediately fell in love with the song – it was such an amazing experience. We shot on the streets of Los Angeles, well into the night, which was so cool!"

Je bent zelf cool, Millie. En Sigma en Birdy ook.

Ster advertentie
Ster advertentie