3FM nieuws

Inbreken bij Drake: hoe zou Rámon dat doen?

  1. Nieuwschevron right
  2. Inbreken bij Drake: hoe zou Rámon dat doen?

Inbreken is natuurlijk nooit een aanrader, maar áls je het doet... Doe het dan tenminste met de finesse en souplesse van 3FM-dj Rámon Verkoeijen.

Hoe moet het niet

Vandaag kwam uit dat er in is gebroken in het huis van Drake. Een 24-jarige vrouw dacht 'Ja, dit is echt het beste idee ooit' en klom deze maand op eigen houtje de villa in. Wat ze daarbinnen deed? Een trui van hem aantrekken en drie soorten frisdrank naar binnen werken op de bank. Een crewmember van Drake vond haar daar om half elf 's avonds en belde de politie. Ze werd meteen gearresteerd. Niet echt een succesvol avondje, dus.

Indraken: inbreken bij Drake

Dat kan natuurlijk beter. Rámon kreeg lucht van het verhaal en had slechts drie seconden nodig om er twee overheerlijke woordgrapjes omheen te bedenken: "Ik zou eerst in zijn koelkast alle (w)raps op gaan eten. Daarna extra pittig eten en vuur spugen!" Goed, tot zover. Rámon, hoe pak je zo'n inbraak bij Drake nu écht goed aan?

1. Champagne drinken
"Drake houdt van flesjes van $7000 dollar, dus daar wil ik er wel eentje van drinken. Staat vast in de koelkast, tussen allemaal andere lekkere dingen."

2. Badderen
"Vul het bad met Spa Rood, dan heb je een gratis bubbelbad! Dat scheelt ook weer energie op de rekening, waardoor ze niet kunnen zien dat ik binnen was. Ik ben een preuts type, dus houd dan wel m'n kleren aan in bad. Je wilt zo niet verrast worden door politie, he."

3. Concerten cancellen
"Daarna zou ik in de kalender op de koelkast kijken hoe vaak hij de Ziggo Dome heeft doorgestreept. En dan natuurlijk met de huistelefoon nog wat extra concerten cancellen!"

Tot slot

En dan natuurlijk nog een klein detail: hóe breek je eigenlijk in? Met een koevoet? Deur intrappen? Via het raam? Nee, ook dat gaat verfijnd bij Rámon: "Gewoon door de brievenbus, met een kleerhanger. Of een dubbelgevouwen takje!" Right... Succes ermee!

Ster advertentie
Ster advertentie