3FM nieuws

TivoliVredenburg en PITCH presenteren indoor festival: CATCH

  1. Nieuwschevron right
  2. TivoliVredenburg en PITCH presenteren indoor festival: CATCH

TivoliVredenburg presenteert in samenwerking met PITCH een nieuw concept voor spannende en vernieuwende elektronische (live)muziek: CATCH.

Het gloednieuwe Utrechtse muziekpaleis biedt vrijdag 31 oktober ruimte aan meer dan twintig live-acts en DJ's, waarbij de PITCH-filosofie in een intiemere indoor variant gevangen wordt.

TivoliVredenburg en PITCH presenteren CATCH

De aankondiging van CATCH volgt kort na het PITCH festival, dat afgelopen weekend plaatsvond op Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. Voor CATCH wijkt organisatie Mojo Concerts uit naar TivoliVredenburg in Utrecht, waar de zalen Ronda, Pandora, Cloud Nine en omliggende ruimtes in het teken staan van elektronische (live)muziek. Met ruimte voor ongeveer 3500 bezoekers, gaat de programmering van CATCH de diepte in. De line-up is gericht op opkomende en vernieuwende live-acts en DJ's die zich meer in de underground bevinden.

De volledige line-up van CATCH wordt in augustus bekend gemaakt, de voorverkoop start dan ook.

TivoliVredenburg

Na 30 jaar heeft Tivoli definitief afscheid genomen van de Oudegracht en intrek genomen in het nieuwe TivoliVredenburg, pal naast het station van Utrecht. Afgelopen maanden vonden er diverse try-outs plaats en hebben onder andere Lorde, Michael Prins en Nick Mulvey op het programma gestaan.

Kyteman naar Tivoli Oudegracht

Het oude pand aan de Oudegracht dient sinds 30 juni als woning voor Colin Benders (Kyteman) en zijn muzikale vrienden. Het is geen gekke keuze dat de muzikant voortaan zal werken vanuit Tivoli Oudegracht. Colin Benders had de eer om met zijn The Kyteman Orchestra de oude Tivoli (Oudegracht) te sluiten én de nieuwe locatie (TivoliVredenburg) te openen.

Ster advertentie
Ster advertentie