3FM nieuws

S10 zingt Songfestival track 'De Diepte' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 zingt Songfestival track 'De Diepte' in de 3FM Live Box

Vanmorgen was niemand minder dan S10 te gast bij Sanders Vriendenteam. In de 3FM Live Box speelde ze haar Songfestival track 'De Diepte', die tevens de 3FM Megahit is deze week. Het nummer is een liefdesbrief aan haar vroegere zelf.

Songfestival

De zangeres vertelt over de drukte in de aanloop naar het Songfestival. Ze geniet van een vrije dag waarop ze even langs haar opa en oma kan gaan, maar: alles rondom het Songfestival is natuurlijk ook heel gaaf. "Het is heel druk maar het gaat ook allemaal heel snel omdat het zo leuk is", vertelt ze. Over het Songfestival zelf kan ze niets vertellen tot het zo ver is. De show wordt een grote verrassing.

'De Diepte'

Voor nu staat S10 nog even in de 3FM Live Box, haar 'lievelings Live Box' vertelt ze tegen Sander. Het nummer is een liefdesbrief aan haar vroegere zelf vertelt ze. Je moet je kleine zelf troosten en samen taart eten. Overigens geen concept waar de zangeres over wilde gaan schrijven: "Ik maak niet heel bewust muziek maar op die specifieke dag dook ik de studio in en kwam dit eruit."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie