3FM nieuws

Pinkpop zaterdag volgens bezoekers

  1. Nieuwschevron right
  2. Pinkpop zaterdag volgens bezoekers
Bruce speelt, maar niet iedereen komt voor Bruce. Wat zijn andere hoogtepunten van bezoekers van de zaterdag?

De temperatuur daalt, truien en vesten worden uit de tas gepakt en de laatste band van vandaag speelt nog even door. Wat vonden de bezoekers van de eerste dag en wat waren de hoogtepunten?

Sander en Femke: Elbow!


Sander (26) en Femke (24) zitten samen op een 3FM festivalkleedje van een afstand naar Bruce Springsteen en de E-Street Band te kijken. "We zijn vroeg opgestaan vandaag. Om 8:30 uur stond de tent en zaten we aan ons eerste biertje. We blijven drie dagen. Om 12:00 uur voelde het alsof we er al een hele dag op hadden zitten. Vandaag was echt supertof. Hoogtepunt was voor ons Elbow, wat spelen die goed zeg! Echt kippenvel."

René, Rosalie, Peter en Tom: Me First and the Gimme Gimmes!



René (36), Rosalie (21), Peter (30) en Tom (21) hebben ook een plek veroverd op het gras. De sfeer zit er goed in bij de vriendengroep. "De eerste dag was super, goede sfeer, leuke mensen enzo." Ze kwamen onder andere voor Depeche Mode. Maar Placebo staat ook hoog op het lijstje. Hoogtepunt van zaterdag was Me first and the Gimme Gimmes.

Gwendalin, Mandy en Nienke: The Killers!



Voor Gwendalin (21), Mandy (22) en Nienke (19) is het hoogtepunt van zaterdag The Killers. "De eerste dag was verder vooral warm!" De temperatuur is inmiddels al wat afgekoeld en dus zijn de vesten uit de tas gepakt. "We zijn hier apart gekomen, met de auto en de trein en staan op camping B."

Bekijk hier de top drie van andere bezoekers:



Tot zover de zaterdag volgens bezoekers. Morgen weer een dag!


Ster advertentie
Ster advertentie