3FM nieuws

Niet eten voor Congo!

  1. Nieuwschevron right
  2. Niet eten voor Congo!
Giel, Gerard en Wouter hebben in hun onmetelijke enthousiasme een zeer goed plan gelanceerd: een nationale Niet Eten dag. Download de poster!Onze drie DJ's eten zes dagen niet. Met die symbolische actie proberen ze zoveel mogelijk geld op te halen voor Congo.

Nationale Niet Eten-dag
Om sowieso nog een flinke som te kunnen toevoegen aan het eindbedrag roepen Giel, Gerard en Wouter nu heel Nederland op om een Nationale Niet Eten-dag te houden. Het geld dat je normaal gesproken zou uitgeven aan je dagelijkse maaltijden kun je dan overmaken naar het Rode Kruis.

Symbolisch
Het zou mooi zijn als heel Nederland van vrijdagmiddag 23 december 16.00 tot zaterdag 24 december 16.00 uur niet eet. Op zaterdag komen de drie DJ's het huis uit en dan mogen zij weer eten. Maar het is symbolisch, dus als je om een reden niet het eten kunt overslaan, maak dan je maaltijdgeld over op giro 22744 t.n.v. Het Nederlandse Rode Kruis te Den Haag o.v.v. ’actie 3FM’.

Sp!tsposter en downloadposter
In de gratis ochtendkrant Sp!ts staat een grote poster die je voor je raam kunt hangen. Heb je geen Sp!ts? Download de poster dan hier

Facts:
- Nationale Niet Eten-dag van vrij 23 dec. tot za. 24 dec. 16.00 uur
- Hang de poster voor je raam
- 3FM gaat het land in en komt misschien bij je langs
- Maak je maaltijdgeld over op giro 22744 t.n.v. Het Nederlandse Rode Kruis te Den Haag o.v.v. ’actie 3FM’.
Ster advertentie
Ster advertentie