3FM nieuws

P!nk helpt Nederlandse Inge Lamboo aan platencontract

foto: Andreas Terlaakfoto: Andreas Terlaak
  1. Nieuwschevron right
  2. P!nk helpt Nederlandse Inge Lamboo aan platencontract

She did it again! Ooit ontdekte P!nk de Nederlandse (toen nog redelijk onbekende) Davina Michelle op het internet en nu gebeurt er iets soortgelijks. De Nederlandse singer-songwriter Inge Lamboo timmert hard aan de weg. Ze doet mee aan De Popronde en gaat regelmatig viral op social media met haar covers en eigen muziek. En dat is niet onopgemerkt gebleven...

Inge Lamboo

Inge begon op haar vijftiende met het maken van muziek. In de afgelopen maanden speelde ze door heel Nederland als onderdeel van De Popronde en ze heeft inmiddels meer dan 100.000 volgers op social media. In april bracht ze haar debuutalbum Black Heart uit.

Een platencontract door P!nk

Inge is groot fan van P!nk en heeft ooit zelfs een fanpagina voor haar gemaakt. Toen ze zelf begon met het maken van muziek, plaatste ze covers van P!nk op deze pagina. De Amerikaanse popster zag deze liedjes en besloot Inge te gaan volgen. Een droom die uitkwam.

In de video die Inge onlangs op haar Instagram plaatste, vertelt ze dat ze in 2015 een DM kreeg op Instagram van het platenlabel Sony Music Entertainment. Ze werd uitgenodigd om langs te komen op kantoor, en eenmaal daar aangekomen kreeg Inge te horen dat niemand minder dan P!nk haar had getipt. Bekijk haar hele verhaal hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uiteindelijk kreeg Inge Lamboo een platencontract en is haar eerste album Black Heart afgelopen april uitgekomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie