3FM nieuws

Adam Levine is klaar met MTV

  1. Nieuwschevron right
  2. Adam Levine is klaar met MTV

MTV heeft niets meer met muziek te maken, zegt de frontman van Maroon 5.

Adam Levine heeft een duidelijke mening over MTV. Hij twitterde een dag voor de MTV Video Music Awards (VMA's): “The VMA's. one day a year when MTV pretends to still care about music. I'm drawing a line in the sand. F**k you VMA's."

Adam blijft achter zijn woorden staan

Via twitter is het makkelijk om snel te delen wat je denkt, maar ook een aantal dagen later staat Adam nog steeds achter zijn woorden. Tegen E! Online vertelt hij dat heel veel muzikanten er zo over denken, alleen zeggen ze het niet. Hij vervolgt "It's public knowledge that it's not a music channel."


Maroon 5 niet betrokken bij VMA's

Toch zit er ook een persoonlijke kant aan het verhaal. In een ander interview vertelt hij dat hij ook boos en gekwetst is omdat Maroon 5 nooit echt bij de Awardshows van MTV is betrokken. “At least at some certain point in our career, we should've been more involved, and obviously they responded with saying that we won a Moonman (Award) in 2004 - which was 7 years ago, by the way - which was great and we thank them for that."

Adam Levine is pissed

Adam is dus een boos omdat hij zich genegeerd voelt, maar herhaalt nog eens dat hij het ook niet eens is met het feit dat ze zich een muziekzender noemen. “So I was pissed, and I'm pissed off in general because I don't think that it's music television anymore, and I don't think they should pretend to be."

Ster advertentie
Ster advertentie