3FM nieuws

Slapen doe je later

  1. Nieuwschevron right
  2. Slapen doe je later
Want van zaterdagavond zeven uur tot zondagochtend zeven uur is er weer 3FM BPM! Edwin, Job en Mick houden je de hele nacht wakker met de allerbeste dance. Zo begint {l}Edwin Diergaarde{/l} met veel informatie over de beste parties en de coolste dancetracks in zijn programma: {l}Ministry of Beats{/l}. Daarin komt de rising star uit de dancescene: Nick K. draaien. Ook komt medeoprichter van Hot Kitchen, Rho, zijn draai kunsten tonen en komt één van de beste DJ’s uit de wereld: {l}Paul van Dyk{/l}.

Na {l}3voor12BPM{/l} met {l}Job de Wit{/l} is het tijd voor Dancetination Live dat dit keer rechtstreeks vanuit de More in Amsterdam komt. Tijdens Risk@More kan je van 1 tot 3 genieten van Dj Roog (foto). Dj Marcella neemt het laatste uur voor haar rekenning.

Daarna kun je nog steeds niet gaan slapen want om vier uur begint Weekender. Deze keer presenteert {l}Mick Boskamp{/l} samen met Dj Eric de Man. Zij interviewen Quazar’s Gert van Veen, die in het onderwerp Digital Golden Oldie uitlegt waarom het eerste Quazar-album ‘Seven Stars’ voor hem zo bijzonder is. Ook komt Dj talent Shiva aan de telefoon en is het laatste uur gereserveerd voor een exclusieve 60 minuten mix van DJ 100% Isis.
Ster advertentie
Ster advertentie