3FM nieuws

Nieuw! Fashion Friday met Frank & Saskia

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw! Fashion Friday met Frank & Saskia

Frank en Saskia geven vanaf deze week elke Friday hun ongezouten mening over de Fashion van artiesten. For real. We trappen af met: Koningsdag 2016!

FRANK OVER LIL' KLEINE EN RONNIE FLEX

"Een petje is in de rapscene duidelijk nog steeds niet uit de mode, en dat snap ik wel. Het ziet er toch wat stoerder uit dan zonder. Wat je verder ziet, is het trainingsjack. Vet! Ronnie geeft een knipoog naar het leger. Kleine houdt het wat neutraler bescheidener.

Kapotte jeans zijn duidelijk helemaal back in business. Maar Lil' Kleine maakt het wel errug bont met zó veel gaten en scheuren. Toch vind ik dat nog altijd verzorgder staan dan de trainingsbroek van Ronnie. Sorry Ronnie. Je sneakers daarentegen vind ik wel heel flex!

Al met al zien ze er wat nonchalanter uit dan normaal, want een net pak misstaat ze ook allebei niet. Maar hé, op zo'n Koningsdag-festival mag het allemaal wat losser. Lekker stijltje mannen!"

SASKIA OVER JANNE SCHRA

Janne Schra trad op voor de Koninklijke familie tijdens het Koningsdagconcert.

"Oh jeetje, ik zou dagenlang twijfelen! Wat trek je aan als je mag optreden voor de koning en koningin? Janne klopte aan bij styliste Suzanne Eldering voor het Koningsdagconcert en ze zag er tiptop uit.

Ik heb Janne sowieso nooit kunnen betrappen op een modeflater: bloemenjurkjes, cowboylaarzen, felgekleurde shirtjes, ze komt overal mee weg. Dit jurkje is koningsblauw, hoe toepasselijk! De jurk is speciaal voor haar ontworpen en gemaakt en hij stond haar fantastisch. Ondanks het kant, de wijd uitlopende rok en het klassieke tintje vind ik het Janne stoer staan.

Op Twitter regende het complimenten, dus mocht ik ooit voor de Koning en Koningin staan, dan weet ik wie ik om advies vraag! Check hier ook vooral de making-of de jurk ;)"

Ster advertentie
Ster advertentie