3FM nieuws

Sander dist Catherine Keyl vanwege haar 0900-lijn

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander dist Catherine Keyl vanwege haar 0900-lijn


Catherine Keyl is een 0900-lijn gestart. Coen en Sander belden haar en dat leverde het meest hilarische fragment op van de dinsdag 9 maart.

Catherine Keyl is Vriendin van de Coen en Sandershow. En omdat mevrouw Keyl tegenwoordig in de 0900-lijnen zit, moesten Coen en Sander haar natuurlijk even aan de tand voelen. Waarom doet 'Katje' dat? "Er zijn veel mensen, vooral vrouwen, die af en toe hun verhaal willen delen, of hun gedachten op een rijtje willen zetten. Voor die mensen zijn we die telefoonlijn begonnen."

Wie mogen er bellen?

Vrouwen willen af en toe tegen iemand kletsen. Daar kunnen jongens, mannen, zich minder bij voorstellen, volgens Catherine. Toch mogen mannen ook bellen. Het was even wachten tot Mathilde "uw telefoonvriendin" opnam. Maar toen kon Sander in de rol van Rodney toch even los. En dat leverde het meest hilarische fragment van dinsdag 9 maart op.

Wil jij ook lekker klessebessen?

Als jij nou ook om een praatje verlegen zit, geen vrienden hebt, niet kunt schrijven, je gedachten niet op een rij hebt, nou dan moet je vooral effe bellen met 0900-1237777. Heb je eigenlijk geen last van voornoemde problemen, maar wil je alleen je geheim kwijt? Daarvoor kun je in alle discretie bij Sander en Coen terecht. Surf naar de Coen en Sandershow-site. Of stuur een sms'je naar 3333.

>> Naar Coen en Sandershow.nl

Ster advertentie
Ster advertentie