3FM nieuws

Liedjes van Le Le live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Liedjes van Le Le live bij Giel

De mannen van Le Le stonden vrijdag 23 maart bij Giel op de Speelplaats.

Pepijn Lanen, Piet Parra en Rimer London - beter bekend als Le Le - waren vrijdag 23 maart live te horen in Giels ochtendshow.

Le Le scoort hit met 'Skinny Jeans'

Pepijn, ook bekend van De Jeugd Van Tegenwoordig, leert Piet en Rimer kennen in de studio. De groep maakt Nederlandse, Franse en Duitse muziek die ze zelf ghettotech noemen. In 2008 brengt Le Le het debuutalbum Flage uit en hebben ze een hitje met 'Skinny Jeans'.

Nieuw album Le Le: Partytime

De release van het nieuwe album Partytime staat gepland voor het voorjaar van 2012. Op het album maken Frans- en Duitstalig teksten plaats voor Engelse. De eerste single van Partytime, 'Neen', kwam begin 2012 uit.

Le Le live bij Giel

Party time was het zeker vrijdagochtend (23 maart 2012) bij Giel met Le Le op De Speelplaats. De mannen speelden hun eigen single 'Neen'. En op de dag dat de doodsoorzaak van Whitney Houston bekend werd, coverden ze een toepasselijke Mega Top 50 single. Ze gingen voor 'I Will Always Love You', en daarmee werd het eigenlijk een cover van een cover. Het origineel is van Dolly Parton, het nummer werd bij het grote publiek bekend door de uitvoering van Whitney, en nu dus in de bijzondere Kraftwerk-uitvoering van Le Le.

'Neen' - Le Le

I Will Always Love You - 'Le Le'

Ster advertentie
Ster advertentie