3FM nieuws

Maak kans op tickets voor DGTL

foto: Kirsten van Santen
  1. Nieuwschevron right
  2. Maak kans op tickets voor DGTL

Wakker worden, je winterslaap is voorbij! Na te hebben gestreden tegen je winterdip, is het eindelijk tijd voor weer de leuke dingen des levens. De festivals staan namelijk weer voor de deur! Net zoals elk jaar neemt DGTL de grote aftrap tijdens Pasen.

Van Bonobo, Coloray, KI/KI, Marlon Hoffstadt tot Weval

DGTL kan je vinden op het industriële NDSM-terrein in Amsterdam. Tussen vrijdag 29 maart en zondag 31 maart kun je daar helemaal uit je dak gaan. Het festival staat bekend om de sicke lichtinstallaties en vooruitstrevende elektronische line-up. De beste manier om jouw festivalzomer te starten.

Heen gaan? Het is helaas stijf uitverkocht. Gelukkig geven Barend & Benner de hele week weekendtickets weg, tussen 16:00 en 19:00 uur op 3FM. Luister en win!

Justin kaapt kraan

Daarnaast is 3FM-dj Justin Verkijk er live bij met The Beat, en ook hij geeft tickets weg. Je maakt hier kans op door lid te worden van zijn Whatsapp Community. The Beat host daarnaast een area op DGTL! Midden op het NDSM-terrein staat Kraan 13 - een echte eyecatcher.

In die kraan host Justin exclusieve sets van artiesten voor ongeveer 70 bezoekers! Ook neemt Justin interviews op met artiesten die allemaal ein-de-lijk uit hun winterslaap mogen komen om het festivalseizoen te openen. Die sets en interviews komen na het festival allemaal op het 3FM YouTube-kanaal en zullen ook worden uitgezonden op NPO 2 Extra.

Op zaterdagavond komt The Beat live vanaf DGTL en ook via de socials neemt Justin je mee over het festivalterrein.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie