3FM nieuws

"Dagny maakt vrolijke niets-aan-de-hand-liedjes"

  1. Nieuwschevron right
  2. "Dagny maakt vrolijke niets-aan-de-hand-liedjes"
Iedere week pluist 3FM DJ Jorien Renkema de internationale hitlijsten uit, op zoek naar dat ene pareltje dat jij absoluut moet horen. Deze week is haar Ver-Van-M'n-Bed-track 'Backbeat' van Dagny, die hoge ogen gooit in de Noorse hitlijsten.
Jorien over Dagny: "Dagny woont al sinds 2012 in Londen om internationaal door te breken met haar muziek. En dat lukt haar aardig, want in januari stond ze op Eurosonic Noorderslag en ze is natuurlijk deze hele week op de Nederlandse radio te horen in mijn programma ;) Op een godvergeten tijdstip, dat dan weer wel...
Dagny maakt vrolijke, niets-aan-de-hand-liedjes die me een beetje aan Taylor Swift doen denken. Backbeat is een prima popliedje, fris en jong. Lekker om mee wakker te worden deze week. Op 26 oktober is ze trouwens weer in ons land, ze treedt dan op in Paradiso in Amsterdam!"


'Backbeat' - Dagny

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jorien hoor je iedere doordeweekse nacht van 04:00 uur tot 06:00 op 3FM. Op maandag kiest ze een Ver-Van-M'n-Bed-Track, die je vervolgens de hele week in haar programma voorbij hoort komen.

Ster advertentie
Ster advertentie