3FM nieuws

Drake's zestigjarige vader gaat z'n zoon achterna

  1. Nieuwschevron right
  2. Drake's zestigjarige vader gaat z'n zoon achterna

Dennis Graham zag het succes van zijn zoon en dacht 'dat kan ik ook'. Woensdag bracht hij zijn eerste single 'Kinda Crazy' uit.

(Foto: Instagram van Dennis Graham)

Meestal is een vader de inspiratiebron voor zijn zoon, maar in huize Graham gaat het gewoon andersom. Drake inspireerde namelijk zijn vader Dennis om weer iets met muziek te gaan doen. Vroeger drumde Dennis al voor Jerry Lee Lewis, maar daarna deed hij een stap terug en nam Drake de muzikale boel over. Nu is het tijd voor wat concurrentie!

Oh la la

Dennis Graham maakt zwoele slaapkamer-R&B. Zijn producer, Jimmy Iovine, verwacht dan ook dat er negen maanden na release van 'Kinda Crazy' een flinke stijging in geboortes plaatsvindt in Amerika.

Jongensdroom

De muzikale carrière van Dennis Graham komt niet uit de lucht vallen, hij heeft het stiekem altijd al gewild. Drake grapte er al eens over tijdens een interview:

"Mijn vader is een ster, dat moet je even realiseren. Ik leef mijn vaders droom nu, hij wil eigenlijk een beroemde zanger zijn."

(Foto: Instagram van Dennis Graham)

Drake vindt het daarom super dat zijn vader dit doet en heeft de tracks voor het album goedgekeurd. Waarschijnlijk is Drake niet te horen op de plaat, Dennis wil niet teveel meeliften op het succes van zijn zoon.

Voorproefje

Er is al een klein fragment van de video gelekt, wat in onderstaande video steeds achter elkaar ge-loopt wordt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie