3FM nieuws

Nick & Simon live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Nick & Simon live bij Giel

Nick & Simon brachten vrijdag 24 oktober een bezoekje aan Giel. Ze speelden hun nieuwe single 'Pak Van Mijn Hart', een cover van 'Heroes' en ze brachten een ode aan de vrouw.

Met 'Leve De Vrouw' brachten Nick & Simon een ode aan alle vrouwen. "Want wat is een man zonder vrouw?" zo dachten de heren. Giel was zo enthousiast over de nieuwe single 'Leve De Vrouw' van Nick & Simon, dat hij het Volendamse duo opbelde om hen uit te nodigen voor een bezoekje aan De Speelplaats. Op vrijdag 24 oktober was het eindelijk zo ver. Het duo speelde ook hun nieuwe single 'Pak Van Mijn Hart'.

Pak Van Mijn Hart

En dan hebben ze ook nog tijd vrij kunnen maken voor de titeltrack van de nieuwe romantische komedie Pak Van Mijn Hart. Giel had op 16 september de primeur! Dat was eigenlijk niet de bedoeling, want het gloednieuwe nummer komt pas op 24 oktober uit. En op diezelfde dag brengen Nick & Simon ook nog een bezoekje aan de studio!

Nick & Simon: bezige bijtjes

Het zijn bezige bijtjes, de heren uit Volendam. Nick en Simon kwamen in juni met het verzamelalbum Herinneringen, brengen op 7 november een gloednieuwe versie van het kerstalbum Christmas with... Nick & Simon uit, in 2015 ligt het zesde studio-album in de schappen en tussen de releases door duiken ze de theaters in met een live band.

Nick & Simon - 'Pak Van Mij Hart'

Nick & Simon - 'Leve De Vrouw'

Nick & Simon coveren 'Hero' van Family Of The Year

Nick & Simon fris en fruitig in de studio

Ster advertentie
Ster advertentie