3FM nieuws

Case Mayfield en Bells Of Youth live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Case Mayfield en Bells Of Youth live bij Giel

Case Mayfield kwam de tweede dag van Giels recordpoging samen met Bells Of Youth inluiden met zijn fijne liedjes!

De eerste dag van Giels recordpoging zit erop! Als steuntje in de rug kwam Case Mayfield wat nummers spelen, live vanaf De Speelplaats. Hij nam de dames van Bells Of Youth mee.

Derde plaat Case Mayfield uit in mei

De oorspronkelijk Volendamse Kees Veerman, beter kende als Case Mayfield, bracht in april 2012 zijn debuutalbum The Many Coloured Beast uit en later het tweede album 10, dat in slechts tien dagen was opgenomen. De derde plaat van de singer-songwriter, Another Glorious Battle For The Kingdom, komt 23 mei uit en bij Giel komt Case het één en ander verklappen over dit gloednieuwe album. De eerste single van de plaat draagt de naam 'Close Enough' en check je onderaan dit bericht.

Case maakt kerstnummer

Case was 13 december 2013 op bezoek bij Giel met een kerstcadeautje: een single speciaal voor de kerstdagen. Hoewel de naam wat dubieus klonk, was het geluid van de track meer dan fijn. Beelden van het bezoekje kun je hier vinden.

Bells Of Youth is 3FM Serious Talent

De dames van Bells Of Youth werden in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 maart door Barend en Wijnand uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met het nummer 'She Said, He Said'. De track is de eerste single van hun in maart uitgekomen debuutalbum BOY. De dames lieten 'She Said, He Said' woensdag 26 maart horen in 3voor12 Radio.

Case Mayfield - 'Rumble'

Case Mayfield covert 'She Said / He Said' van Bells Of Youth

Matthijs van Nieuwkerk was ook te gast bij Giel. Hij en Case Mayfield hebben turbulente een geschiedenis... Maar Case wilde het graag goedmaken met een heuse Volendamse visschotel.

Ster advertentie
Ster advertentie