3FM nieuws

Chef'Special maakt track voor Fight cancer

  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special maakt track voor Fight cancer

Chef'Special maakt samen met honderden Nederlanders de single 'Thank Life For' voor de campagne van Fight cancer.

'Vanuit de liefde voor het leven samen strijden tegen kanker', daar gaat de campagne 'Thank Life For...' van Fight cancer over. Ter ondersteuning van deze campagne heeft voormalig 3FM Serious Talent Chef'Special een track en videoclip opgenomen met de hulp van honderden Nederlanders.

Actie Thank Life For

Voor de track 'Thank Life For' en de videoclip, werd heel Nederland afgelopen zomer opgeroepen om een dierbaar woord of beeld te doneren. En dat werd massaal gedaan. Meer dan duizend Nederlanders, inclusief BN'ers als Don Diablo, Johnny de Mol en Waylon, hebben hun bijdrage aan de actie geleverd.

Een ode aan het leven

De mannen van Chef'Special hebben een zo groot mogelijke selectie van de gedoneerde woorden gebruikt in de songtekst van de single. En regisseur Tim Oliehoek, onder andere bekend van de series Van God Los en Shouf Shouf, heeft zoveel mogelijk beelden verwerkt in de bijbehorende videoclip. Zo is een kunstzinnig geheel van woorden en beelden ontstaan dat een ode aan het leven vormt.

Download de track en bekijk de video

Ook jij kunt een bijdrage leveren aan de campagne door de track te downloaden op de website van Fight cancer. De opbrengst van de single wordt namelijk gebruikt om de strijd tegen de levensbedreigende ziekte voort te zetten. De bijbehorende videoclip kan je hieronder bekijken. Wat vind je ervan?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie