3FM nieuws

Europa is ook... Dance!

  1. Nieuwschevron right
  2. Europa is ook... Dance!
Dit jaar vindt er, voorafgaand aan het Amsterdam Dance Event, ook het European Dance Event plaats. De host van de avond is niemand minder dan {l}Junkie XL{/l} en gasten zijn onder anderen {l}Giel Beelen{/l} en {l}Neneh Cherry{/l}! De Nederlandse Overheid vind dat er meer moet gebeuren aan het Europese gevoel. En wat is nu een betere manier om te laten zien dat je eigenlijk allemaal hetzelfde wilt dan muziek? Vandaar dat op 29 oktober 2003 het Europese Dance Event plaats vindt. {l}Junkie XL{/l} is de host van de avond.

Om 21:00 uur start het programma met gasten als {l}Giel Beelen{/l} en {l}Neneh Cherry{/l} maar ook Yonderboi, een band uit Hongarije. Diezelfde band is trouwens 3 oktober te gast bij {l}Timur Tot Tien Uur{/l}. Natuurlijk staan er nog veel meer gasten en optredens gepland. Voor een overzicht kun terecht op www.feeleurope.nl.

Aansluitend op het European Dance Event vindt het Amsterdam Dance Event plaats en wel op 30 en oktober én 1 november. Voor meer informatie over dit event ga je naar www.amsterdanceevent.nl.
Ster advertentie
Ster advertentie