3FM nieuws

3FM vanaf Eurosonic Noorderslag

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM vanaf Eurosonic Noorderslag

Groningen staat in het teken van de muzikale kick-off van het nieuwe jaar en 3FM is erbij tijdens Eurosonic Noorderslag 2012

Vanuit ieder kroegje, CD-winkeltje of poppodium in de Groningse binnenstad galmt er muziek de straat op tijdens Eurosonic Noorderslag. De up and coming bands van Nederland en de rest van Europa verzamelen zich in het hoge noorden om zich te presenteren aan de internationale muziekindustrie en het festivalpubliek.

3VOOR12 op Eurosonic Noorderslag

Roosmarijn was vanaf woensdag t/m vrijdag in de Vera in Groningen te vinden om hot and happening of juist upcoming bands te spotten en aan je voor te stellen in 3VOOR12RADIO. Op vrijdagavond presenteert ze samen met Bram Willems van StuBru. De redactie van 3VOOR12 registreert en recenseert op hun speciale 3VOOR12 ESNS site:

>> Naar de Eurosonic / Noorderslag site

3VOOR12 heeft een speciale Eurosonic / Noorderslag Luisterpaal, waarop je alvast kunt genieten van al het moois wat je in Groningen te wachten staat:

>> Naar de 3VOOR12 ESNS Luisterpaal
>> Kijk hier wie er in Groningen optreden

3FM vanaf Eurosonic / Noorderslag

3FM is erbij en wil je tijdens Noorderslag niets hoeven missen, hop dan van zaal naar zaal via de livestreamplayer. De Oosterpoort kan op zaterdagavond rekenen op Eric Corton, Roosmarijn en Paul Rabbering. Uitzending begint om 18.00 uur.

3OnStage tijdens ESNS12

Intieme sessies voor een select gezelschap van de finest artist there are. 3OnStage legt de optredens vast en laat je ervan genieten op de site. En ook op TV is 3OnStage vertegenwoordigt. Annechien Steenhuizen presenteert op de zaterdagavond vanaf 21:50 uur voor 3 On Stage vanaf Noorderslag. Zij wordt daarin bijgestaan door haar charmante assistenten Giel Beelen en Michiel Veenstra.

>> Lees meer over 3OnStage in Groningen

Wie wint de Popprijs dit jaar?

Ook dit jaar wordt de Popprijs weer uitgereikt in de Oosterpoort tijdens Noorderslag aan de Nederlandse artiest of band die in het afgelopen jaar een uitzonderlijke rol heeft gespeeld in de Nederlandse popmuziek.


Check de foto's

Ster advertentie
Ster advertentie