3FM nieuws

Stream album Daft Punk via iTunes

  1. Nieuwschevron right
  2. Stream album Daft Punk via iTunes

Daft Punk heeft zijn nieuwe album Random Acces Memories een week voor de officiële release aangeboden als gratis stream via iTunes.

Het nieuwe album van Daft Punk is een week voor de officiële release gratis te beluisteren. Het Franse electroduo biedt Random Access Memories aan als stream in iTunes. Het fysieke album ligt vanaf 21 mei in de winkels.

'Get Lucky' op nummer 1

Daft Punk is al sinds 2008 bezig met de nieuwe plaat, die de langverwachte opvolger van Human After All uit 2005 is. De eerste single 'Get Lucky' is een samenwerking met Pharrell Williams en Nile Rodgers. Het nummer verscheen onlangs en werd in veel landen al een nummer 1-hit.

Album Launch Party Random Access Memories

De verwachtingen voor het nieuwe Daft Punk-album waren hooggespannen. Een aantal gelukkige 3FM-luisteraars mochten Random Access Memories zondag 12 mei exclusief beluisteren tijdens een speciale Album Launch Party.

Michiel draait previews van de nieuwe Daft Punk

Michiel had al de wereldwijde primeur van de eerste single 'Get Lucky', maar was er ook als de kippen bij als je het over het album hebt. Hij liet maandagavond 13 mei een preview van de songs op Random Access Memories horen.

Michiel heeft het nieuwe album van Daft Punk

Random Access Memories integraal in 3voor12 Radio

Roosmarijn constateerde een paar uur later tijdens haar uitzending dat er zoveel mensen naar de nieuwe Daft Punk-plaat zaten te luisteren, dat ze het album net zo goed integraal kon draaien. Zodoende hoorde je Random Access Memories in zijn geheel in 3voor12 Radio.

Ster advertentie
Ster advertentie