3FM nieuws

90s Request en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. 90s Request en andere 3FM-hoogtepunten

Een week lang hebben we kunnen genieten van alles wat te maken had met de 90s. Tijd voor een paar hoogtepunten!

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten. Met deze week natuurlijk de beste 90s-fragmenten.

1. Fleur leest Giels muziekopstel uit de 90s voor

Afgelopen week werd alles met betrekking tot de jaren '90 uit de kast getrokken. Zo kwam er van Giel een opstel boven water drijven uit 1990. NOS op 3-nieuwslezer Fleur Wallenburg kon het niet laten en las donderdagochtend 27 september een paar stukjes voor... Schattig!

Giel aangeschoten in zijn ochtendshow
Giel zat vrijdagochtend 28 september beschonken in de studio. Dit was niet zomaar hoor. Giel deed het allemaal voor de wetenschap. Hij wilde uitzoeken of je beter kan liegen als je dronken bent, dit naar aanleiding van een experiment van Discovery festival. Wat een gegiechel...

2. Michiels 90s Album Specials

Michiel behandelde afgelopen week in zijn programma vier typische jaren '90 albums. Hij begon met het verhaal achter het album Stoosh van Skunk Anansie, de band rondom de imposante angry rockchick Skin. Check het verhaal achter het album hieronder.

Ook de albums Jagged Little Pill van Alanis Morissette, Smash van The Offspring en Mellon Collie and the Infinite Sadness van de Smashing Pumpkins werden behandeld in MetMichiel.

3. Hakkuhdag bij Paul

Als je aan de jaren '90 denkt, denk je natuurlijk ook aan Hakkuh! Paul nodigde woensdag 26 september vijf gabbers uit om te komen hakken in de studio. De kandidaten stuiterden er maar liefst 25 minuten op los. Niet voor niets, want de winnaar kreeg een prijs. Wie vond jij het beste?

4. 90s Request brengt liefde in 3voor12!

Roosmarijn hing donderdag 27 september aan de lijn met 3FM-luisteraar Ben. Hij vertelde wel een heel bijzonder verhaal over hoe hij dankzij 90s Request 2011 zijn oude schoolliefde terugvond...

5. De Bruine Ster van Gerard

Gerard had weer een hilarische Bruine Ster tijdens de 90s Request week. Check 'm hieronder. Heb jij ook zo'n irritante vriendin?

Jouw 90s Request hoogtepunt

Er zijn natuurlijk nog meer hoogtepunten. Wat was jouw mooiste, grappigste, ontroerendste moment van de afgelopen week? Laat het weten en reageer hieronder.

>> Check meer gemist op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie