3FM nieuws

Kensington live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Kensington live bij Giel

De mannen van Kensington kwamen vrijdag 11 april langs bij Giel.

De ochtend na de 3FM Awards stond Kensington gewoon weer fris en fruitig op De Speelplaats bij Giel. Ze kwamen hun 3FM Megahit 'Streets' live bij Giel in de uitzending spelen.

Kensington

De Utrechtse rockband timmert al een tijdje hard aan de weg. De mannen breken in 2012 definitief door met hun tweede plaat Vultures en groeien uit tot publiekslievelingen. De singles 'Youth','Let Go' en 'Home Again' komen dan ook vaak langs op 3FM.

Kensington genomineerd voor 3FM Awards

Kensington sleept in 2013 maar liefst drie 3FM Awards mee naar huis en ook dit jaar valt de band in de prijzen. Tijdens de tiende editie van de 3FM Awards mochten de heren de 3FM Award voor Beste Artiest Rock in ontvangst nemen. De teller staat daarmee op vier 3FM Awards!

Uitgebreide special over Kensington bij MetMichiel

Kensington staat de hele week al centraal in MetMichiel. Wil je alles weten over de band? Check dan de special die Michiel over Kensington heeft gemaakt.

Beelden van het optreden volgen nog.

Kensington op De Speelplaats bij Giel

De single 'Streets' is de eerste van hun nieuwe plaat die later dit jaar uitkomt. Het nummer werd vrijdag 4 april tot 3FM Megahit. Genoeg reden voor de mannen om weer eens langs te komen bij Giel.

Kensington - 'Streets'

Kensington covert 'Strong' van London Grammar

Kensington - 'Home Again'

Kensington onderging de blaastest de dag na de 3FM Awards

Ster advertentie
Ster advertentie