3FM nieuws

Queen brengt zijn nieuwste documentaire uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Queen brengt zijn nieuwste documentaire uit

Twintig jaar na de dood van de legendarische Freddie Mercury brengt Queen zijn nieuwste documentaire 'Days Of Our Lives' uit.

Het was op 24 november twintig jaar geleden dat Queen-frontman Freddie Mercury overleed aan de gevolgen van AIDS. De zanger was een markante verschijning met een flinke dosis energie, enthousiasme en muzikaliteit die van de Queen-shows afspatte.

Queen brengt nieuwste documentaire uit

Om de dood van de legendarische Freddie te eren, brengt Queen op 28 november zijn nieuwste documentaire met de toepasselijke titel 'Days Of Our Lives' uit. In deze documentaire, die zowel op dvd als blu-ray verschijnt, zijn bijzondere en nog nooit eerder vertoonde beelden te zien van optredens, interviews en inside-anekdotes.

Queen bestaat veertig jaar

Helemaal nieuw is 'Days Of Our Lives' niet. De documentaire werd in mei 2011 al door de BBC uitgezonden ter ere van het veertigjarig jublieum van de band. Al is het Queen sinds het verlies van Freddie nooit gelukt om een waardige vervanger te vinden, de bandleden Brian May en Roger Taylor zijn altijd actief gebleven om de nalatenschap van de groep in leven te houden.

Ster advertentie
Ster advertentie