3FM nieuws

White Lies te gast bij 3FM en andere hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. White Lies te gast bij 3FM en andere hoogtepunten

White Lies waren deze week in Nederland en brachten niet alleen een bezoekje aan Roosmarijn, maar kwamen ook langs bij Giel.

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. White Lies te gast bij 3FM

White Lies zijn terug. Harry, Charles en Jack brengen op 12 augustus hun derde studioalbum Big TV uit. Dinsdagavond 16 juli waren ze een uur lang co-host in 3voor12 Radio en woensdagochtend 17 juli kwamen ze spelen bij Giel.

De mannen van White Lies vertelden Roosmarijn over hun liefde voor Londen, het nieuwe album Big TV en horrorfilms. Bij Giel op De Speelplaats brachten ze hun nieuwe single 'There Goes Our Love Again' ten gehore.

White Lies - 'There Goes Our Love Again' live bij Giel

2. 3FM op de Vierdaagsefeesten

3FM was op woensdag 17 en donderdag 18 juli op de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. 3FM-DJ Jim Vorwald liep vier dagen mee en wist zo'n 72 kilometer af te leggen.

Michiel en Roosmarijn maakte live uitzending aan de voet van het Valkhofpark, waar onder meer Jeffrey 'Hengelo' Spalburg, Kensington en Tessa Rose Jackson langskwamen.

Jeffrey Spalburg - 'Hengelo' op de Vierdaagsefeesten

>> Check alles over 3FM op de Vierdaagsefeesten

3. Timur laat slakken op zijn gezicht lopen

Timur en Rámon namen de hele week de Coen en Sander Show over en hadden daarvoor wel wat leuks in petto. Timur had gehoord over een revolutionaire trend uit Japan waarbij men slakken over het gezicht laat lopen.

Goed voor de huid? Timur testte het. Hij belde met slakkenkweker Mieke Bos, die vertelde dat slakken een stofje dat bacteriewerking tegengaat afgeven. Dat klonk Timur natuurlijk als muziek in de oren...

Timur laat slakken op zijn gezicht lopen

4. Tweede Sunsetter Concert met Miss Montreal

Na het succes van het eerste Sunsetter Concert met Laura Jansen, trok Michiel op dinsdag 16 juli weer zijn teenslippers aan en verhuisde hij zijn show naar buiten.

Miss Montreal verzorgde de soundtrack op deze zomeravond en primeurde het nummer 'Craziest' live. Daar werd het aanwezige publiek wel even stil van. Of zoals Michiel het verwoorde: "ze had iedereen vol bij de kloten".

Miss Montreal - 'Craziest' live tijdens het Sunsetter Concert

5. 3FM op North Sea Jazz

3FM was op vrijdag 12 en zondag 14 juli op North Sea Jazz. Rob ging op zoek naar Prince, Paul en Sofie deden verslag vanaf het terrein en Klaas ontving Valerie June en Kendrick Lamar in de studio. Paul mocht zelfs soulheld Charles Bradley interviewen.

>> Check alles over 3FM op North Sea Jazz

Bonus: de beste Flirt Je Stijf ooit?

Jamie vindt een meisje leuk, maar ze woont momenteel nog op Bonaire. Voordat ze naar Nederland komt, wil hij haar al mee uit vragen. Of het meisje in kwestie daar voor openstaat? Misschien wel de beste Flirt Je Stijf OOIT.

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

De afgelopen week leek wel een aaneenschakeling van hoogtepunten! Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie