3FM nieuws

Tim Knol live bij Fleur

  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Knol live bij Fleur

Singer-songwriter Tim Knol kwam donderdagochtend 27 maart in alle vroegte spelen op De Speelplaats en bracht ook nog een ode aan Fleur.

Fleur kreeg donderdag 27 maart bezoek van singer-songwriter Tim Knol! Fleur verving Giel een dag en mocht dus ook zelf een band uitnodigen. En dat werd Tim Knol! Fleur heeft zijn album Soldier On helemaal grijsgedraaid en wilde hem graag weer een keertje live van hem genieten.

Tim Knol deed een speciale ode aan Fleur


Tim Knol - 'Enjoy The Spectacle'

Tim Knol - 'Sounds Familiar'

Tim Knols Soldier On

Tims derde album Soldier On kwam 15 november 2013 uit. Na de release startte hij samen met zijn band een clubtour en nam hij vanaf januari 2014 zijn muziek mee de theaters in. Soldier On werd bovendien verkozen tot 3FM Album van de Week.

'Shallow Water' is 3FM Megahit

Op 20-jarige leeftijd brak Tim door met zijn single 'Silverman Hotel'. Een jaar later (2011) werd zijn nummer 'Shallow Water' uitgeroepen tot 3FM Megahit. Tim stond zeker niet stil, in 2012 zong hij 'May Take Long' voor de kinderfilm Koning van Katoren en ook voor de televisieserie De Gouden Eeuw leverde hij een muzikale bijdrage met het nummer 'Koude Vrouw'.

Tim Knol - 'Enjoy The Spectacle' live bij Giel

Ster advertentie
Ster advertentie