3FM nieuws

Virtuele planeet voor Michael Jackson

  1. Nieuwschevron right
  2. Virtuele planeet voor Michael Jackson

De familie van Michael Jackson is bezig met het maken van een Michael Jackson-game. 'Planet Michael' wordt een virtuele planeet waar fans tegen elkaar kunnen spelen.

De familie van Michael Jackson is bezig met het ontwikkelen van een virtuele planeet voor Michael Jackson. De Jacksons zijn al in onderhandeling met een bedrijf uit Los Angeles. Het spel zou lijken op het bekende spel 'World Of Warcraft', alleen dan zonder geweld. Spelers moeten in de game Jacksonspullen verzamelen en verhandelen. Ook kunnen ze punten verdienen door bijvoorbeeld de dansmoves van Michael Jackson onder de knie te krijgen.

Fans komen bijeen

'Geen enkele artiest heeft de wereld zo verenigd als Michael Jackson, dus het past bij Planet Michael dat fans op zo'n unieke manier bijeen komen', vertelt advocaat John Branca, een van de beheerders van Jacksons erfgoed.

Planet Michael online

De website www.planetmichael.com staat al online, fans kunnen zich hier al inschrijven. Om de game te spelen moeten de fans alleen nog even geduld hebben. Verwacht wordt dat dit vanaf eind 2011 kan.

Ster advertentie
Ster advertentie