3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

Stem nu op de 'Rob & Wijnand Zomerhit'

  1. Nieuwschevron right
  2. Stem nu op de 'Rob & Wijnand Zomerhit'

De zomer is officieel van start gegaan, Rob & Wijnand zijn daarom hun zoektocht gestart naar de 'Rob & Wijnand Zomerhit'. Dit is dé kans voor jou als luisteraar om te stemmen op jouw favoriete zomerhit van het jaar.

Wat is de Rob & Wijnand Zomerhit?

Met de 'Rob & Wijnand Zomerhit' gaan we op zoek gaan naar dé ultieme soundtrack van de zomer. Het is de hit die jouw zomervakantie, stranddagen en roadtrips perfect weergeeft. Denk aan aanstekelijke deuntjes, vrolijke teksten en zomerse vibes die je meteen in een feeststemming brengen. We zijn op zoek naar dat ene nummer dat je niet uit je hoofd kunt krijgen en dat je wilt blijven horen, de hele zomer lang.

Vorig jaar was de zomerhit: Ed Sheeran en Camila Cabello met 'Bam Bam'.

De winnaar!

Tot en met donderdag 9 juni kan je via het onderstaande formulier jouw ultieme zomerhit invullen. Het nummer dat het meeste is opgegeven, wordt bekroond tot de officiële 'Rob & Wijnand Zomerhit' van 2023.

Dus waar wacht je nog op? Stem op jouw favoriete zomerhit en help ons bepalen welk nummer de zomer van 2023 gaat domineren. Vergeet ook niet je vrienden en familie op te roepen om te stemmen, want hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat jouw favoriete nummer wint.

Ster advertentie
Ster advertentie