3FM nieuws

Jay Z onthult trailer van docu Picasso Baby

  1. Nieuwschevron right
  2. Jay Z onthult trailer van docu Picasso Baby

Picasso Baby: A Performance Art Film gaat over Jay Z's bijzondere 'Picasso Baby' marathonsessie in een galerie in New York.

Jay Z's film Picasso Baby: A Performance Art Film gaat 2 augustus 2013 op de Amerikaanse tv-zender HBO in première. De zender heeft alvast een korte trailer online gezet,die je onder aan het bericht kunt bekijken.

Picasso Baby: A Performance Art Film

Picasso Baby: A Performance Art Film is een documentaire over een bijzonder optreden dat Jay Z gaf op 10 juli (2013) in een kunstgalerie in New York. De setlist van deze zes uur durende sessie bevatte maar één liedje; 'Picasso Baby' van zijn nieuwste album Magna Carta Holy Grail.

Jay Z's interactie met zijn publiek

'Concerts are pretty much performance art and a smaller venue is a bit more intimate, so you feel the energy of the people', zegt de rapper in de trailer. De interactie met het publiek was dan ook een belangrijk onderdeel van Jay Z's muzikale kunstproject.

Bekende gezichten in trailer Picasso Baby

In de trailer van de documentaire zie je dat er ook een aantal bekenden tussen het publiek zaten, waaronder acteur Alan Cumming (o.a. GoldenEye en The Good Wife) en filmmaker Judd Apatow (o.a. The 40 Year Old Virgin).

Ster advertentie
Ster advertentie