3FM nieuws

Stem voor de Boyband Top 17

  1. Nieuwschevron right
  2. Stem voor de Boyband Top 17

Smachtende meisjes en dansen in de regen. Dwepende liedjes en lipgloss op de lippen! Stem voor de Boyband Top 17.

Coen en Sander zijn zelf natuurlijk dreamy hunks en hebben hun strepen al verdiend wat betreft zingen in een boyband. Ze zijn met recht boyband deskundigen. Coen zette een heel geloofwaardige Brian van de Backstreet Boys neer voor de 3FM clip van voor de 90's Request week. Sander zat zelfs in een echte boyband: The Boys You Desire. Met deze band heeft hij het voorprogramma van Guus Meeuwis verzorgd. Gillende pubermeisjes wierpen zich smachtend voor zijn begeerlijke voeten.

Boyband Top 17

Logisch dus dat Coen en Sander- als professionals- op zoek zijn naar de beste Boybandliedjes. Er is veel om in overweging te nemen bij het uitzoeken van zo'n liedje. Denk daar niet te licht over. Het gaat niet alleen om de looks.

Vereisten

Niet iedereen kan tienermeisjes zomaar in katzwijm zingen. Het gaat ook om de moves. Met smekende ogen wijzen in de camera is een succesvolle boyband-move, maar niet altijd even makkelijk uit te voeren. Of doe maar eens overtuigend een hevig kloppend hart na! En het ingewikkelde benenwerk van een boyband- choreografie is niet aan iedereen besteed.

<< STEM VOOR DE BOYBAND TOP 17

Zie hier waarom Sander een autoriteit is op het gebied van boybands.

Ster advertentie
Ster advertentie