3FM nieuws

Dit zijn de 10 finalisten voor tickets naar 5 Seconds of Summer in de VS

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de 10 finalisten voor tickets naar 5 Seconds of Summer in de VS

Tien creatieve inzendingen die nog kans maken op die felbegeerde tickets naar Atlanta (Georgia) voor een concert én een meet & greet.

Hadden we een telefoonnummer opgegeven, dan had de telefoon de hele week roodgloeiend gestaan. We wisten eigenlijk zelf niet precies wat we ons op de hals haalden, toen we aankondigden om tickets weg te geven voor het evenement The New Broken Scene in Atlanta van 5 Seconds Of Summer, het rockbandje dat vooral veel populariteit geniet onder tienermeisjes en jong volwassenen.

Overspoeld met foto's

Doe iets creatiefs met het logo (een gebroken hart dat aan elkaar wordt gehouden door een veiligheidsspeld), hadden we bedacht als opdracht en stuur daarvan een foto in de 3FM-app. Deelnemers hadden een week de tijd. Na slechts zeven dagen waren we de 600 inzendingen ruimschoots gepasseerd en ook onze Twitterfeed werd overspoeld door dergelijke foto's. En creatief?! Niet te zuinig.

Onze meerhoofdige jury had er dan ook een dagtaak aan om donderdag vanaf 18:00 alle inzendingen te bekijken, te beoordelen en op waarde te schatten. Uiteindelijk kozen zij een shortlist van tien finalisten die nog altijd kans maken op die felbegeerde tickets. Die tien inzendingen zie je hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meevoelen

Aanstaande zaterdag zal Sander Hoogendoorn tijdens Sanderdome tussen 12:00 en 14:00 uur de winnaar bellen. Zit je dus bij onderstaande tien inzendingen, blijf dicht bij je telefoon, want wie weet ben jij de gelukkige. Wij voelen in ieder geval mee met de jury die uit deze geweldige shortlist een winnaar moet kiezen. Enfin, genoeg gepraat, geniet van de creatieve meesterwerkjes (in willekeurige volgorde):

1. Julia

2. Konstancija

3. Maud

4. Leonie

5. Hanne

6. Beau

7. Lisa

8. Annabel

9. Cheyenna

10. Camille

Zeg 't maar, welke vind jij het mooist/origineelst/creatiefst? Laat je horen in de comments!

Ster advertentie
Ster advertentie