3FM nieuws

Lorde in South Park

  1. Nieuwschevron right
  2. Lorde in South Park

Lorde kreeg onlangs haar eigen personage in de tv-serie South Park. De Nieuw-Zeelandse zangeres kan wel lachen om de parodie en zong het nummer 'I'm Lorde Ya Ya Ya' uit de aflevering.

(fotograaf: Ben Houdijk)

De Nieuw-Zeelandse zangeres Lorde kreeg onlangs haar eigen personage in twee afleveringen van de tv-serie South Park en daar kan ze zeker om lachen. Lorde vond de afleveringen erg grappig en zong zelfs een stukje van het liedje 'I'm Lorde Ya Ya Ya' uit de aflevering.

Lorde als 45-jarige geoloog

In de aflevering van South Park van 8 oktober is Lorde te zien als de 45-jarige geoloog Randy Marsh, de vader van de hoofdpersoon Stan. In een interview met TV 3 reageerde Lorde op haar personage: "Ik dacht: 'ja hij heeft een snor'. Ik bedoel, ik heb ook een snor, maar is die zo opvallend? Maar het was iemands vader die doet alsof hij mij is. We hebben in de de hotelkamer een uur lang 'I'm Lorde Ya Ya Ya' gezongen."

Raar en cool

Lorde liet eerder al via Twitter weten dat ze de parodie van zichzelf in South Park raar en cool vindt. Ook plaatste ze op haar Instagram-account fragmenten uit de aflevering met daarbij de opmerking: "Deze shit is echt super lief. Lach maar haters, ik heb een South Park-aflevering!"

Laden

well shit this is downright sweet. take that haters i got a south park episode ??????

Weergeven op Instagram

Lorde zingt 'I'm Lorde Ya Ya Ya'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lorde in South Park

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie