3FM nieuws

Albumrelease The Elementary Penguins in Paradiso

  1. Nieuwschevron right
  2. Albumrelease The Elementary Penguins in Paradiso

Het is bijna zover! 3FM Serious Talent The Elementary Penguins presenteren op woensdag 12 november hun debuutalbum.

Weekend Transition kwam op vrijdag 7 november officieel uit. Dezelfde dag stonden ze bij Rob in Stenders Late Vermaak. De single 'Magic' is hieronder terug te luisteren.

Weekend Transition

De albumtitel Weekend Transition slaat op het gevoel dat je kunt hebben na een zware werkweek. De zucht en overgang naar het weekend. Maar het verwijst ook naar het 'Northern Soul' gevoel. Dit is een term die wordt gebruikt om de dansrage in Noord-Engeland in de jaren '70 onder de werkende klasse te duiden. Deze klasse haalde hele nachten door op obscure soulplaatjes.

Wie, wat, waar?

  • Release Weekend Transition
  • Paradiso Amsterdam
  • Woensdag 12 november
  • 21.30 deur open
  • 22.00 showtime
  • Tickets te koop via de bekende verkoopadressen

Weekend Transition op de 3voor12 Luisterpaal

Kun jij zo lang niet wachten? Of wil je alvast alle lyrics oefenen zodat je woensdag mee kan zingen? Het debuutlabum van The Elemenatry Penguins staat nu ook al op de 3voor12 Luisterpaal. Check 'm hieronder:

3FM Serious Talent

The Elementary Penguins is een Engels/Nederlandse indierockband uit Amsterdam. Als voormalige roadies van Go Back To The Zoo en Tim Knol weten de heren hun weg snel te vinden in de muziekindustrie. Met het nummer 'Everybody Knows My Name Especially On The Dance Floor' van hun debuut EP werden zij in september 2012 verkozen tot 3FM Serious Talent.

Ster advertentie
Ster advertentie