3FM nieuws

Mark van der Molen gaat voor een Chinese Oscar-nominatie

  1. Nieuwschevron right
  2. Mark van der Molen gaat voor een Chinese Oscar-nominatie

Onze nachtheld Mark gaat voor werelddominatie. Binnenkort is hij bij meer dan 70 miljoen Chinezen in de huiskamertjes te zien als de toevallige passant van de buurman van de vriend van de dochter van de hoofdrolspeelster.

Chinese vampierhorror

Als je het over Star Wars, kitscherige jaren '80 films of Aziatische over-the-top tv-series hebt, kom je al gauw uit bij Mark van der Molen. Onze snack-expert en sci-fi-liefhebbende nacht-jock laat geen kans voorbij gaan om iedereen om zich heen mee te nemen naar zijn wonderlijke wereld.

Als er dan acteurs gezocht worden voor een Chinese vampierserie, is Mark niet meer te houden. En zo ging hij op missie: een rol scoren in Blue Veins.

Check de trailer

Trailer "Blue Veins"

New TVB drama - Trailer "Blue Veins"link source: http://www.56.com/u68/v_MTM2MjEwNTkz.html

Posted by Kevin Cheng - ??? on Friday, 20 March 2015

Scoort Mark een rolletje?

De serie wordt gedeeltelijk in Nederland opgenomen en Mark achterhaalde het nummer van de man die die opnames begeleidt. Zou hij een rolletje kunnen hosselen?

Opnametijd

Na het belletje hengelde Mark dus een gastrol binnen in de show. Zeventig miljoen Chinezen gaan onze nacht-jock binnenkort op hun eigen nationale televisie terug zien. Mark reisde af naar het verre Amsterdam IJburg om een Oscarwaardige figurantenrol te vervullen. Bekijk de spectaculaire backstage-beelden die Mark tijdens de opnames maakte.

Het is gebeurd! De opnames zijn geweest en binnenkort kan ik in China niet meer normaal over straat. Of bij de plaatselijke Chinees een bak bami halen. Kijk hoe mijn dag op de filmset van zombieserie Blue Veins verliep :)

Posted by Nogal Wakker on Tuesday, 5 May 2015
Ster advertentie
Ster advertentie