3FM nieuws

Wooooo de Homo 100 op 3FM!

  1. Nieuwschevron right
  2. Wooooo de Homo 100 op 3FM!
BNN presenteerde voor het vijfde jaar de Homo 100. Het was jammer genoeg voorlopig de laatste keer en daarom de Final Edition! Kijk de hele lijst hier.

Final Edition? Yup, het is ook meteen de laatste Homo 100. Nou niet meteen de dramaqueen uithangen. Want we maken er op de radio natuurlijk weer een knalroze feestje van: vol met de allerheetste nichtenhits, lesbokrakers en stampende homoclassics (ook voor hetero’s!). En net als ieder jaar kon je stemmen op jouw favoriete nummers.

Elke werkdag word je in het BNN-programma Wout! met {l}Sander de Heer{/l} tussen 16.00 en 18.00 op 3fm op de hoogte gehouden en testen we met de 'Homometer' luisteraars hoe Gay ze zijn. En reken maar, iedereen is een beetje homo!

Op 22 oktober maak je tijdens de Homo 100 kans op een geheel verzorgde reis naar Zweden, het land van Abba! Ook geven we premierekaarten weg voor de nieuwe Nederlandse film 'Gay'.

Bekijk de site van Wout!

Bekijk de wereld door een roze bril met de roze webcam!

Stemmen kan niet meer, maar check of de lijst er al staat.


Heel 3FM zit vandaag op een roze wolk. Vandaar ook de flamboyante aankleding van de ontvangsthal.De studio is voor de gelegenheid veranderd in een Pinkroom.Zelfs de versnaperingen bij de koffie zijn in stijl, met glacékoeken, spekjes en beschuit met roze muisjes.Sander de Heer gooit zijn heupen vast los voor ’Stayin’ Alive’ van de BeeGees.En wat is een presentator van de Homo top 100 zonder roze haar? Dolf heeft gewoon zijn normale haarkleur kunnen houden, maar de rest moest er aan geloven. De spuitbus erover!
Ster advertentie
Ster advertentie