3FM nieuws

Muse deelt videoclip van 'Dead Inside'

  1. Nieuwschevron right
  2. Muse deelt videoclip van 'Dead Inside'

Muse bracht op 23 maart de track 'Dead Inside' uit. Een maand later is daar ook de bijbehorende videoclip! Een mysterieuze videoclip, wel.

Videoclip

Met 'Dead Inside' als titelnummer kun je natuurlijk ook geen ontzettend vrolijke videoclip verwachten. In de clip zie je twee mensen dansen in een pikzwart decor. Af en toe zie je de Muse-bandleden in hetzelfde decor verschijnen.

Het dansende koppel beeldt dystopie uit: een leven met alleen maar akelige kenmerken, waarin eigenlijk niemand wil leven.

"Dit is waar het verhaal van het album begint. Daar waar de hoofdrolspeler zijn hoop verliest en 'dood van binnen' wordt."
- Muse-zanger Matt Bellamy over de videoclip

Drones

Muse brengt op 8 juni 2015 hun nieuwe studioalbum Drones uit. Naast 'Dead Inside' verscheen eerder al de track 'Psycho'. Check hier de hele tracklist van de nieuwe plaat. Met Drones bekritiseert Muse de maatschappij, want:

"Voor mij is Drones een figuurlijke psychopaat die aanzet tot psychopathisch gedrag zonder toevlucht. De wereld wordt geregeerd door drones met drones om ons allemaal te veranderen in drones."
- Muse-zanger Matt Bellamy over Drones

Ster advertentie
Ster advertentie