3FM nieuws

Shakira en Usher in The Voice

  1. Nieuwschevron right
  2. Shakira en Usher in The Voice

Shakira en Usher zijn aankomend seizoen de nieuwe coaches van de Amerikaanse versie van The Voice.

Cee Lo Green en Christina Aguilera houden het voor gezien bij de Amerikaanse versie van The Voice. Aankomend seizoen worden zij vervangen door Shakira en Usher. Zij zullen de talenten gaan coachen.

Cee Lo Green en Christina stoppen met The Voice

Christina en Cee Lo hebben geen tijd meer voor het talentenjachtprogramma. Christina wil zich meer gaan richten op de promotie van haar nieuwste album Lotus. En Cee Lo is druk bezig met muziek maken voor zijn soloalbum én het album van hiphopgroep Goodie Mob. Bovendien wordt hij ook nog eens achtervolgd door de camera's van zijn eigen realityshow.

Vierde seizoen The Voice in Amerika

Adam Levine van Maroon 5 en countryzanger Blake Shelton blijven voor het vierde seizoen van The Voice ook coach. Een woordvoerder van de Amerikaanse tv-zender NBC zegt dolblij te zijn dat Shakira en Usher aan het team toegevoegd zijn.

Christina Aguilera wil weer zingen

"I am so proud of being part of the show from the beginning and all the work we've done," zegt Christina tegen de pers. "But I am also a singer and performer first and I am excited to get back to that love..." De zangeres zegt in de toekomst misschien nog terug te keren als coach bij The Voice.

Ster advertentie
Ster advertentie