3FM nieuws

Gerard Ekdom is Papa van het Jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard Ekdom is Papa van het Jaar

De redactie van het maandblad Fabulous Mama heeft Gerard Ekdom uitgeroepen tot Papa van het Jaar!

Gerard is de trotse papa van Lennon (6) en Lewis (4). Hij brengt de jongens elke morgen naar school en volgens zijn vrouw Nicole is hij ook nog eens een hele lieve papa. Papa van het jaar is dus een meer dan verdiende titel!

Gerard Ekdom Papa van het Jaar

Maar Gerard heeft het het afgelopen jaar wel steeds drukker gekregen waardoor hij zijn jongens minder vaak ziet dan hij zou willen. Maar dat weerhield het maandblad Fabulous Mama er niet van hem uit te roepen tot Papa van het Jaar. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Martijn Krabbé en Dinand Woesthoff.

Giel feliciteert Gerard

Giel belde Gerard dinsdagmorgen om hem te feliciteren met zijn nieuwe titel. Gerard heeft Giel laten zien dat je dus toch mens en vader tegelijk kunt zijn! Luister hier naar het gesprek tussen Papa Gerard en Ome Giel.

Het juryrapport

Hoofdredacteur Phaedra Werkhoven van maandblad Fabulous Mama zei het volgende over Gerard: ''Wij vinden Gerard sympathiek en leuk. Hij ging voor de zesde keer het Glazen Huis in voor Serious Request en won de Zilveren RadioSter voor beste radiopresentator en de Gouden RadioRing voor het programma Ekstra Weekend. Uit betrouwbare bron weten we dat hij ook nog eens een hele lieve vader is voor zijn twee zoontjes. Kortom, hij heeft het verdiend, die prijs''.

Geboorte Lennon

In het interview door Fabulous Mama vertelt Gerard verder ook over de geboorte van zijn oudste zijn Lennon. Vier maanden voordat Lennon geboren werd overleed zijn eigen moeder. "Het was een rollercoaster. Ik was zo intens blij met Lennon, maar had ook zo veel verdriet om mijn moeder. Dat ze haar kleinzoon nooit zou meemaken. Mij nooit als vader zou zien. In het weekeind dat ze stierf, hebben we haar de de echo van Lennon laten zien en ze was de enige die al wist hoe we hem zouden noemen. Ik zag hoe blij ze daarmee was. Ik mis haar echt verschrikkelijk. Ze had de jongens echt opgevreten.'' En ze zou natuurlijk super trots op Gerard zijn als Papa van het Jaar!

Papa en Mama Ekdom

Maar zonder zijn vrouw had Gerard het volgens eigen zeggen nooit tot Papa van het jaar geschopt: "De reden dat ik papa van het jaar geworden, is dat zij zo hard werkt." Bekijk hieronder het hele filmpje van de happy family!

Ster advertentie
Ster advertentie