3FM nieuws

'You Broke Me First' van Tate McRae is 3FM Megahit

foto: Amy Gardner
  1. Nieuwschevron right
  2. 'You Broke Me First' van Tate McRae is 3FM Megahit

Ken je Tate McRae nog? Een paar weken geleden stelden we haar aan je voor. Haar muziek is nog maar net te horen op 3FM, maar ze heeft nu al een 3FM Megahit te pakken met 'You Broke Me First'. Je hoort Tate dus extra vaak op je radio!

'You Broke Me First' gaat over iemand in een relatie die niet om de ander geeft en een paar maanden later weer terug komt kruipen. "Het is dat gevoel dat je weet hoeveel ze voor je betekenden, maar dat je ze deze keer niet meer binnen laat", vertelt Tate McRae over haar track.

NEXT BIG THING

Wat maakt het nummer nou écht een 3FM Megahit? 3FM-dj Vera: "Dit liedje is in april al uitgebracht, maar is als een olievlek de hele wereld aan het overnemen. Het is een perfect popliedje en ze wordt ook wel 'het Canadese antwoord op Billie Eilish' genoemd. Ze is the next big thing."

Diy-video

Fun fact: Tate McRae nam de video voor 'You Broke Me First' op met haar telefoon op een random dak. Ze plakte haar mobiel met tape op de auto van haar moeder en begon met filmen. Oh ja, de DIY-video is in één take opgenomen. Check 'm hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ZIN IN MEER?

Luister hier nog veel meer fijne muziek uit de 3FM: Laat Je Horen playlist!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie