3FM nieuws

A Polaroid View live bij MetMichiel

  1. Nieuwschevron right
  2. A Polaroid View live bij MetMichiel

De Amsterdamse band A Polaroid View kwam woensdag naar de studio voor een Serious Talent Live Sessie bij Michiel.

Het gaat heel goed met A Polaroid View. Begin van het jaar (2011) verscheen de eerste EP van de heren en dame, al tijden is hun aganda goed gevuld met optredens en sinds een maand zijn ze 3FM Serious Talent met hun single ‘Always’.

A Polaroid View op Noorderslag 2012

Ook kregen de heren en dame te horen dat ze op 14 januari 2012 schitteren in de Groningse Oosterpoort op Noorderslag. Of ze al zenuwen hebben? Ze zijn in ieder geval superblij en er al flink mee bezig.

A Polaroid View - 'Always'

3FM Serious Talent is niet alleen een mooie titel, het betekent ook airplay op 3FM. De single ‘Always’ komt dan ook regelmatig voorbij, maar hoe klinkt die live? Dat hoorde je woensdagavond 23 november in MetMichiel. De band kwam naar de studio voor een Serious Talent Live Sessie. Bekijk de video waarin de band ook vertelt waarom de sound zo meezingbaar als Kinderen Voor Kinderen deel 2 is.

Muzikaal eerbetoon

A Polaroid View eerde ook een van hun muzikale helden met een cover. Al hebben ze eerder al eens laten vallen dat ze hun inspiratie halen uit bands als The Police, The Beatles, Jeff Buckley en Billy Joel, kozen ze toch voor 'Undercover Martin' van Two Door Cinema Club. Los van elkaar hadden ze de Britse band gezien op Lowlands. En toen ze net begonnen met spelen hoorden mensen een gelijkenis tussen hen en Two Door Cinema Club.

Ster advertentie
Ster advertentie