3FM nieuws

Gitaarlem met nieuw Haarlems talent Aina

  1. Nieuwschevron right
  2. Gitaarlem met nieuw Haarlems talent Aina

Er is weer een nieuw liedje toegevoegd aan het Gitaarlem-project! Deze keer kwam nieuw Haarlems talent Aina naar de studio om 'Dit Gaat Om Jou' te spelen.

Op het Gitaarlem-repertoire prijken al pareltjes van onder andere Alain Clark, Bo Saris en Michael Prins, maar er ontbrak nog een nummer van een nieuw Haarlems talent. Daarom werd er woensdag 8 oktober tijdens de Talentronde in de Philharmonie in Haarlem een bonustrack gekozen van een opkomende artiest. Zangtalent en studente aan het Conservatorium Haarlem Jantien Volgers, a.k.a. Aina won met het optimistische liedje 'Dit Gaat Om Jou' en kwam het nummer vrijdag 10 oktober bij Giel spelen.

Aina - 'Dit Gaat Om Jou'

Gitaarlem

Omdat het Glazen Huis dit jaar in Haarlem staat, bedachten Haarlemmers Speelman en Speelman samen met Giel het Gitaarlem-project: een muzikaal initiatief om geld op te halen voor 3FM Serious Request 2014. Iedere maand schrijft een andere Haarlemse artiest een liedje speciaal voor 3FM Serious Request op een handgemaakte gitaar, dat ze vervolgens in de 3FM-studio bij Giel komen spelen. Het project wordt op de voet gevolgd door tv-zender Haarlem 105. Zij maakten een aantal afleveringen over Gitaarlem.

Ster advertentie
Ster advertentie