3FM nieuws

'Tints' van Anderson .Paak is de nieuwe 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Tints' van Anderson .Paak is de nieuwe 3FM Megahit

Eind september had Anderson .Paak op Instagram al geteased naar een release met Kendrick Lamar op 4 oktober. Ja je leest het goed: Anderson .Paak én Kendrick Lamar! Dan begrijp je wel dat het wachten voor de liefhebbers bijna ondraaglijk was. 'Tints' is er eindelijk én je hoort hem deze week extra vaak, want het is de nieuwe 3FM Megahit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerder dropte Anderson .Paak al wat meer details over het nieuwe album. Oxnard is volgens hem een eerbetoon aan een vervlogen tijdperk, die van de major-label rap. "A time when beats from the best producers in the game were on back-to-back songs, where artists went big or went home.". Hiervoor heeft hij de handen ineen geslagen met niemand minder dan de legendary Dr. Dre. Dat klinkt veelbelovend en met de nieuwe single lijkt het erop dat hij deze belofte meer dan waar gaat maken!

Tints

'Tints' is een mega-funky plaat met veel verschillende invloeden. De stem van Anderson .Paak, met dat herkenbare scherpe randje, flowt lekker over een heerlijke combinatie soul akkoordjes, een funky bassline en dansbare discobeat. Door de verse van Kendrick krijgt het ineens een heerlijke hiphop-vibe en de achtergrond vocals van Tayla Parx geven het soms weer een 90's RnB-feel. Een perfecte blend van genres, waar je van begin tot eind niet bij stil kan zitten.

Geblindeerd

Het nummer gaat over de spanning dus de voor- en nadelen van roem. Met de term 'Tints' doelen ze op de geblindeerde ramen in hun auto, die ze tegenwoordig nodig hebben als ze lekker hun gang willen gaan. Overal zijn namelijk alle ogen op hen gericht en worden ze verblind door de cameraflitsen van de paparazzi. Neem even een momentje om van deze fijne track te genieten:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie