3FM nieuws

Bo Saris met Gitaarlem bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Bo Saris met Gitaarlem bij Giel

Een soulvolle zonsopkomst bij Giel. Bo Saris kwam vrijdag 29 augustus De Speelplaats naar hogere sferen brengen samen met Speelman en Speelmans Gitaarlem.

Inmiddels is Bo Saris internationaal heel lekker bezig. Het gerenommeerde Amerikaanse platform tipte hem als groot aanstormend talent en ook in Engeland in hij niet onopgemerkt gebleven. Giel is inmiddels verslaafd aan de stem van de soulzanger.

Bo Saris op de Gitaarlem

Maar Bo Saris kwam niet alleen. De broertjes Speelman en Speelman hadden de zanger gevraagd mee te werken aan Gitaarlem voor 3FM Serious Request. Na Michael Prins, Leona Philippo, Niels Geusebroek, Zazi, Rilan & The Bombardiers en Bade kreeg Bo Saris de speciale gitaar in handen om een liedje te maken voor het Gitaarlem-project. Hij zong het prachtige nummer 'Ain't So Pretty' live vanaf De Speelplaats:

Gitaarlem voor 3FM Serious Request

Het Glazen Huis staat dit jaar in Haarlem, dus bedachten Haarlemmers Speelman en Speelman in samenwerking met Giel een muzikaal initiatief om geld op te halen. Ze lieten een handgemaakte gitaar maken waarmee twaalf grote Haarlemse artiesten een liedje creëren, speciaal voor 3FM Serious Request 2014. De Gitaar(lem) wordt iedere laatste vrijdag van de maand door een andere Haarlemse muzikant/band bespeeld. De liedjes worden eind november gebundeld tot een CD en een vinylplaat met alle songs erop. De opbrengst komt ten goede aan 3FM Serious Request 2014.

Gitaarlem gaat vreemd

Gitaarlem gaat op zondag 7 september voor één keer vreemd. Ja vreemd, omdat ze op deze avond niet neerstrijken in Haarlem, maar in het openluchttheater Caprera in Bloemendaal. En vreemd, omdat niet alleen Haarlemse artiesten optreden en zij niet hun eigen nummers spelen, maar die van andere muzikanten. Wil jij hier bij zijn?

>> Meer info Gitaarlem gaat vreemd

>> Check ook de website van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie