3FM nieuws

Kijken: Florence + The Machine doet een Tiny Desk Session!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijken: Florence + The Machine doet een Tiny Desk Session!

Florence + The Machine is hard aan het touren voor High As Hope, maar wist in een vrij moment een Tiny Desk Session op te nemen voor het Amerikaanse NPR! En da's best de moeite waard om even te kijken op een grijze dag als deze...

Ze speelt twee nieuwe nummers ('June' en 'Patricia'), gevolgd door 'Ship To Wreck'. Ze heeft het zelfs voor elkaar gekregen dat haar harpist ook plek genoeg heeft om zijn ding te doen in die kleine ruimte! Dat is op zich al een prestatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De smaak te pakken?

Eerder dit jaar gaf Florence een supertof optreden in een Londense pub om haar album te vieren. Die beelden vind je hier. Ook vertelde ze welk ritueel ze uitvoert voordat ze het podium opgaat.

Kom in actie voor Serious Request

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie