3FM nieuws

Alle 3FM clips op een rij

  1. Nieuwschevron right
  2. Alle 3FM clips op een rij

Out now: 3FM the Movies! Alle clips die in de loop der jaren zijn gemaakt door de 3FM DJ's staan nu netjes op een rij.

Het begint zo langzamerhand een traditie te worden. Blikken we terug op een decennium, dan worden spraakmakende clips uit dat tijdperk nagedaan door 3FM-ers. Hieronder een overzicht van voorgaande jaren.

'We Are The Worst' uit 2006

Om stil te staan bij de overstromingen in Suriname namen de 3FM DJ's een typische 80s clip op, waarin ook aandacht werd gevraagd voor het goede doel: 'We Are The World' werd 'We Are The Worst'.

>> Kijk de clip hieronder of via YouTube

90s Request clip 2006: De Macarena

Een makkelijke dans, een goed mee te zingen tekst en smaakvolle kleding. Dat gaat niet over de Macarena. Toch is dat de 90s kneiter die in september 2006 werd opgenomen voor de 90s Request week.

>> Kijk de clip hieronder of via YouTube

90s Request clip 2007

Gabbers, grungerockers, alto's en housers van het eerste uur kwamen in 2007 aan bod in de 90s Request clip van 3FM. Herken ze allemaal!

>> Kijk de clip hieronder of op YouTube

Classic Request clip 2008

Naast vastomlijnde decennia vol muziek, is er ook een allesomvattende geweest: de Classic Request. In de clip die dat jaar werd gemaakt, werden alle kenmerkende TV-series van weleer aan bod kwamen.

>> Kijk de clip hieronder of op YouTube

Afscheid van Zendermanager Florent

Na hondstrouwe jaren op de zendermanagersstoel, werd het tijd om Florent Luyckx uit te zwaaien op een manier waarop we dat graag doen bij 3FM. Met zijn favoriete karaokenummer ingestudeerd in alle hoofden, werd het een HI-LA-RISCHE draaidag in huize 3FM...

>> Kijk de video hieronder of op YouTube

90s Request clip 2010

De openbaring van 2010 was Domien in de rol van vrouw zien. Hij verolkte met verve de rol van Natalie Imbruglia. Maar ook Michiel Veenstra liet een andere kant van zich zien... Check het uihuit!

>> Kijk de clip hieronder of op YouTube


Zeroes Request clip 2011

Vliegveld, kolenmijn of voor een greenscreen, niets is te gek voor een overrompelende videoclip die een deel van de Zeroes netjes blootlegt. Herken jij alle poppetjes en clips?

>> Kijk de clip hieronder of op YouTube

90s Request clip 2011

Hoewel de 90s symbool stonden voor vele dingen, was niet iedere kale kop een gabber. Dat blijkt wel als je Coen Swijnenberg als Sinead O'Connor ziet. Daarnaast verschijnen in deze clip nog een aantal opmerkelijke verschijningen, zoals Bart Arens in de rol van Billie Joe Armstrong van Green Day, Paul Rabbering als MC Hammer en Gerard Ekdom in een Robbie Williams outfit.

>> Bekijk de clip hier of op YouTube

Zeroes Request clip 2012

In deze Zeroes Request clip kun je vooral genieten van al het vrouwelijk schoon. Je ziet bijvoorbeeld Ramon Verkoeijen als woest aantrekkelijke vrouw, Tomas Delsing als gespierde bikinibabe en Barend van Deelen als afrobabe. Dit is genieten mensen, genieten.

Ster advertentie
Ster advertentie