3FM nieuws

Måneskin gaat trouwen en met 3FM ben je erbij

foto: Måneskinfoto: Maneskin
  1. Nieuwschevron right
  2. Måneskin gaat trouwen en met 3FM ben je erbij

De fans van Måneskin zijn al sinds eind vorig jaar in afwachting van het nieuwe album van de band. En het wachten is bijna voorbij, want de Italiaanse rockers brengen deze week (20 januari) hun vierde album uit en dat vieren ze op een manier zoals alleen deze band dat kan: met een bruiloft in Rome. En 3FM neemt jou mee!

Married in a rush!

Het vierde album van de band heet Rush! en staat gepland voor 20 januari. De band viert het de dag ervoor samen met hun fans in de Italiaanse hoofdstad Rome. In een Instagram-post laat Måneskin weten dat ze 'niet kunnen wachten hun vierde album te vieren op 19 januari' en met de teasende tekst: 'Måneskin gets married in a rush!' lijkt het erop dat de band met elkaar in het huwelijksbootje stapt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM is erbij in Rome

Er is nog weinig informatie bekend over de bruiloft en het bijbehorende feest, maar één ding is zeker: jij bent samen met 3FM-dj Mart Meijer uitgenodigd. Aankomende donderdag neemt Mart je mee naar Rome zodat jij niets mist van deze hele bijzondere albumrelease. Volg daarom 3FM op Instagram en tune donderdag in via 3FM.nl/live!

Deze pagina wordt geupdate zodra er meer informatie bekend is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie